<<  Firmaların Et İhtiyaçlarının Karşılanması
Firmamız; Değişik sektörlerde hizmet veren çeşitli kurum ve kuruluşların yemeklik et ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Firma mutfaklarının et taleplerini taze olarak karşılıyoruz.
 
Genellikle kırmızı et tüketiminde iki temel hata yapılır. İlki, eti yağsız almaktır. Oysa ki bu şekilde satın alınan bir et iyi sonuç vermez. Örneğin ideal bir biftek mermerimsi bir dokuda yani yağlı olmalıdır. Aksi takdirde pişerken kupkuru ve tatsız olur.
 
İkinci Temel Hata ise; Her kasaptan aldığımız etin yeni kesilmiş olduğunu sanırız. Donmuş ve çözülmüş etin lezzeti %20 oranında kaybolmuştur. Bu nedenle, satın aldığımız etlerde, gerçek et lezzetini bulamıyoruz. İşte tamda bu noktada biz devreye giriyoruz, firmaların et ihtiyaçlarını taze olarak karşılıyoruz.